We're Hiring!

Mattermost, Inc.

Static files not found when running as a Plesk service (Extension)

Summary

Static files are not being found. 404.

Steps to reproduce

Mattermost with Plesk (as an Extension)

Expected behavior

Working normally, currently just a blank page appears in both Desktop client and web.

Observed behavior (that appears unintentional)

Preload of https://www.***ience/fonts/mattermosticons/mattermosticons.eot?16343536 was ignored due to unknown “as” or “type” values, or non-matching “media” attribute. mattermost
Preload of https://www.***ience/fonts/mattermosticons/mattermosticons.eot?16343536#iefix was ignored due to unknown “as” or “type” values, or non-matching “media” attribute. mattermost
Content Security Policy: The page’s settings blocked the loading of a resource at inline (“script-src”). fingerprint-protection.js:343:25
Content Security Policy: The page’s settings blocked the loading of a resource at inline (“script-src”). utils.js:35:9
GEThttps://www.***ience/fonts/mattermosticons/mattermosticons.eot?16343536
[HTTP/2 404 Not Found 63ms]

GEThttps://www.***ience/mattermost/static/main.5bf83e691752447d6ea0.css
[HTTP/2 404 Not Found 119ms]

GEThttps://www.***ience/mattermost/static/main.b1f20482eb9e1b512977.js
[HTTP/2 404 Not Found 134ms]

GEThttps://www.***ience/fonts/mattermosticons/mattermosticons.eot?16343536#iefix
[HTTP/2 404 Not Found 118ms]

Loading failed for the <script> with source “https://www.***ience/mattermost/static/main.b1f20482eb9e1b512977.js”. mattermost:1:1
GEThttps://www.***ience/mattermost/static/icon_152x152.png
[HTTP/2 404 Not Found 0ms]

GEThttps://www.***ience/mattermost/static/images/favicon/favicon-16x16.png

Together with a blank screen.

Possible fixes

Any way to regenerate the static files and/or point them correctly?