Mattermost, Inc.

[Solved] After GitLab Mattermost install nothing but logo is shown

Hi!

I’ve turned on the service in according instructions

http://doc.gitlab.com/omnibus/gitlab-mattermost/README.html

After restarting the service is available, but he gives only Mattermost welcome page.

Channels, settings and teams are not available.

Please prompt, what to do next?

Here is the used version.

Version: 1.2.1
Build Number: 4063
Build Date: Mon Nov 16 16:56:43 UTC 2015
Build Hash: 49a459d696fc8fee0b508990fca571fb8d2f2654

Thank you in advance

@Alex, could we have your help:

  1. Sharing any changes you made to configuration settings?
  2. Trying again with browser add-ins disabled?

Is this the entire screenshot or is there more on the page?

  1. I just uncomment the line with external_url
#####################
# GitLab Mattermost #
#####################

mattermost_external_url 'http://chat.mydomain.com'
#
# mattermost['enable'] = false
# mattermost['username'] = 'mattermost'
# mattermost['group'] = 'mattermost'
# mattermost['home'] = '/var/opt/gitlab/mattermost'
# mattermost['database_name'] = 'mattermost_production'

All other lines are commented

  1. The entire screenshot with incognito window

Looks like this was solved, @Alex, thanks for posting!

Yep, thank you for your time!

I have noticed sometimes you need to run sudo gitlab-ctl reconfigure a 2nd time before mattermost gets installed correctly with the gitlab onmibus.

  1. uncomment mattermost_external_url
  2. run sudo gitlab-ctl reconfigure
  3. Test mattermost site (may not be working)
  4. run sudo gitlab-ctl reconfigure again
  5. Test mattermost site again and it appaers