Mattermost, Inc.

RSS Bot IntegrationTroubleshooting

The bot will not show the RSS feed when executing docker-compose up, as the instructions would suggest:

root@ams03:/etc/Rss-Atom-Feed-Integration-for-Mattermost# docker-compose up
Recreating rssatomfeedintegrationformattermost_mattermost-rss_1 … done
Attaching to rssatomfeedintegrationformattermost_mattermost-rss_1

My docker-compose.yaml:

version: '2’
services:
mattermost-rss:
build: .
environment:
MATTERMOST_HOOK_URL: 'my mattermost hook url’
MATTERMOST_CMD_TOKEN: 'my mattermost token’
RSS_SILENT_MODE: 'True’
RSS_SHOW_NAME: 'False’
RSS_SHOW_TITLE: 'True’
RSS_SHOW_DESCR: 'True’
RSS_SHOW_URL: 'False’
RSS_VERIFY_SSL_CERT: 'False’
RSS_SKIP_INIT_ARTICLE: 'False’
INTEGRATION_BOT_NAME: 'revvie’
INTEGRATION_BOT_IMG: ''
INTEGRATION_LISTENING_ADDR: ''
INTEGRATION_LISTENING_PORT: '8080’
MATTERMOST_CHANNEL: 'rss-test’
env_file:
- feeds.env
volumes:
- ./feeds.env:/code/feeds.env:rw

I never used this integration, but do you have any log message ? Can you give the result of docker logs rssatomfeedintegrationformattermost_mattermost-rss_1 please ?

There is no output when running docker logs. I have tried the install without docker and i get stuck when running the feed fetcher( ./env/bin/python ./feedfetcher.py ), basically at the same corresponding step as with the docker image install.

LE: I got the container to start, i literally done nothing but try docker-compose up a few times until it started.
When i run docker logs now, the output is:

2018-01-23 10:30:07,983 - [TheLoop] Feed is empty. Waiting for good news…

This now begs the question, why isn’t it showing the feeds. Should it show the feed retroactively or is it waiting for a new feed to get published and then post it in the command line ?

Hmm, I don’t know how this integration works. Maybe you should try to open an issue on their Github repository since it is maintained by community.