JIRA plugin keeps disabling itself


#1

For feature requests, please see: http://www.mattermost.org/feature-requests/.

For troubleshooting questions, please post in the following format:

Summary

JIRA integration disables itself

Steps to reproduce

  1. go to System Console --> JIRA
  2. click “true” to enable plugin, and fill in all the other fields
  3. navigate away and look at some other system settings in the System Console
  4. go back to System Console --> JIRA . The Enable flag is now back to false

Expected behavior

The setting should stay enabled with the configuration that I gave it the first time

Observed behavior

What did you see happen? Please include relevant error messages and/or screenshots.
After clicking true, and then the Save button, the logs show a line similar to:
[2018/07/11 13:00:00 EDT] [INFO] Using config file at /opt/mattermost/config/config.json

Looking in that file, it appears that all the JIRA plugin information is null:
“jira”: {
“enabled”: null,
“secret”: null,
“username”: null
}

Even though all of those were set when I pressed Save

Is it safe to edit this json file manually and restart the service? Does anyone else have this issue?

I’m running MM v4.9.0

Thanks!


#2

Hi @kridan! Thank you for reaching out.

Does this Jira ticket describe the issue you are seeing: https://mattermost.atlassian.net/browse/MM-10492?

If yes, it was fixed in a v4.9.3 dot release, so upgrading should help.


#3

Most definitely!

Thanks for the quick reply. I’ll try to get an upgrade done and update the post.